DOETINCHEM - Een juwelier in het centrum van Doetinchem was dinsdagnacht 4 juli het doelwit van een plofkraak. Daarbij is mogelijk een explosief afgegaan. Bij de ingang van het pand was een zwarte brandvlek te zien. Wie is er getuige geweest of heeft camerabeelden waar mogelijk iets op staat?


Buurtbewoners schrokken rond 3 uur 's nachts wakker van een enorme klap en zagen rook bij het pand van de juwelier aan de Burgemeester van Nispenstraat. Meerdere mannen probeerden de zaak binnen te komen maar dat mislukte. De daders waren in het zwart gekleed en gingen ervandoor op een scooter.

Camerabeelden
De plofkraak vond dus plaats op de Burgemeester van Nispenstraat in Doetinchem. We willen de mensen die in de omgeving vragen om hun camerabeelden te bekijken. Mogelijk staat daar iets opvallends op wat met deze zaak te maken kan hebben. Denk aan personen of voertuigen die daar rondreden. Daarnaast zijn we op zoek naar getuigen. Als je iets hebt gezien of meer informatie hebt over deze plofkraak dan horen we dat graag.

Contact
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.