BREEDENBROEK - Op vrijdag 6 augustus kreeg de politie een melding van een getuige dat er een lichaam zou liggen langs het Beggelderpad in Breedenbroek. De omgeving werd afgezet en er is direct een onderzoek gestart naar het overlijden en de identiteit van de overleden persoon.

Er zijn veel nog veel vragen en onduidelijkheden in het lopende onderzoek en inmiddels is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. De toedracht van het overlijden is nog onbekend, maar de politie houdt rekening met een misdrijf. Het slachtoffer dat is aangetroffen is waarschijnlijk een man van buitenlandse komaf. De politie verwacht dat de man niet uit de omgeving van Breedenbroek komt.

Heeft u meer informatie?
Was u tussen donderdagavond 5 augustus 17.00 uur en vrijdagochtend 6 augustus 07.00 uur in de omgeving van de AA Strangrondweg of het Beggelderpad in Breedenbroek? En heeft u iets opvallends gezien? Of reed u met uw auto op de N317 en beschikt u over dashcambeelden? Deel deze dan met ons. Ook andere camerabeelden zijn welkom. Alle informatie kan van belang zijn, hoe klein het misschien ook lijkt. Als u informatie of beelden heeft dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.