'S-HEERENBERG - In het onderzoek naar een overval in ’s-Heerenberg is de politie op zoek naar mensen die iets gezien hebben op of rond donderdagavond 19 augustus. Die avond werd een man in een appartementencomplex aan de Achter de Kom in zijn eigen appartement overvallen.


Pas de volgende ochtend kon het slachtoffer de politie waarschuwen. Er is meteen een onderzoek gestart. Er zijn sporen onderzocht en er is een buurtonderzoek gedaan. Het onderzoek in de buurt heeft echter weinig informatie opgeleverd. Daarom doet de politie nu een oproep: wie heeft er in ’s Heerenberg die avond iets opvallends gezien?

Vragen

  • Heeft er iemand gezien dat twee of meer mensen rond 22.30 bij het appartementencomplex stonden en/of naar binnen gingen?
  • Heeft iemand gezien dat de daders zijn vertrokken?
  • Wie heeft er in de omgeving tussen 21.00 en 24.00 uur elders in ’s Heerenberg iets gezien dat hiermee te maken kan hebben? Het is onbekend hoe de daders zijn vertrokken, dus iedere aanwijzing over bijvoorbeeld een voertuig kan helpen
  • Wie heeft er andere informatie die kan helpen bij deze zaak?

Kunt u de politie helpen bij het onderzoek naar deze overval? Bel dan vandaag nog om uw informatie door te geven via 0900-8844.