ZELHEM - Dinsdagavond 24 december kreeg de politie een melding van een steekincident op een vakantiepark aan de Michelstraat. Agenten waren snel ter plaatse en konden een 32- jarige man aanhouden, zonder vaste woon- of verblijfplaats. De verdachte wordt gehoord in verband met betrokkenheid bij het steekincident. Een 36-jarige man raakte hierbij gewond. De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht van het steekincident.


Nadat de agenten ter plaats kwamen dinsdagavond, troffen zij een gewonde man aan in de woning. Het ambulancepersoneel ter plaatse ontfermden zich over het slachtoffer en brachten hem naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is daar verder behandeld aan zijn verwondingen.

Onderzoek gestart
De recherche en forensische opsporing startte direct een onderzoek in en rondom de woning. Het onderzoek gaat vandaag, vrijdag 25 december, verder. De verdachte zit voorlopig vast en wordt vandaag gehoord. De recherche spreekt met getuigen die eventueel iets hebben gehoord en/ of hebben gezien, voorafgaand aan het steekincident.

Heeft u iets gezien?
De recherche roept getuigen op die wellicht iets hebben gezien en/of hebben gehoord voorafgaand aan het steekincident. Heeft u iets opvallends gezien rond de woning of eerder op de avond, dan komt de politie graag met u in contact. Neem contact op met de politie via 0900- 8844 of maak melding via onderstaand tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan uiteraard ook via M, MeldMisdaadAnoniem via 0800-7000.