ULFT - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een scooter en een politieagent in een brandgang aan de Dr. van Hengelstraat in Ulft, waarbij de agent lichtgewond geraakt is.


Agenten wilden de scooterrijder in de nacht van zaterdag 7 augustus op zondag 8 augustus omstreeks 00.45 uur controleren naar aanleiding van een eerder incident op een camping, waarbij de scooterbestuurder mogelijk betrokken was. Zij troffen de witte scooter, zonder kentekenplaten, in een brandgang achter woningen aan de Dr. van Hengelstraat. De scooterbestuurder kreeg een stopteken, maar wilde echter niet meewerken aan de controle en ging ervandoor en reed daarbij tegen de agent aan. Deze raakte lichtgewond aan zijn been.

Aanleiding voor de controle van de scooterrijder was een vechtpartij eerder op de avond (omstreeks 23.45 uur) op een camping in Etten.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen en is met name geïnteresseerd in informatie over de bestuurder van de witte scooter. Daarnaast zijn informatie en beelden welkom van de ruzie op de camping in Etten of het incident in de brandgang in Ulft. Informatie kan met de politie gedeeld worden via 0900-8844.