DOETINCHEM - Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september is er kermis op het Marktplein voor het stadhuis in Doetinchem. Met attracties voor jong en oud is de kermis een perfect uitje voor tijdens het Stadsfeest.


Voor de echte waaghalzen zijn er onder andere de Wipe Out, Jungle Express, Break Dance en de Speed. Natuurlijk is er ook voor de kleintjes weer van alles te beleven, zoals de draaimolen, touwtje trekken en nog veel meer. En ook staan er weer allerlei kraampjes met diverse lekkernijen. Een overzicht van alle attracties vindt u op www.kermisdoetinchem.nl


Vuurwerk

Zondag 3 september rond 22.00 uur is er een vuurwerkshow. Het vuurwerk is vanaf de kermis te zien.

Openingstijden

De kermis is geopend op:

  • vrijdag 1 september van 15.00 tot 24.00 uur
  • zaterdag 2 september van 13.00 tot 24.00 uur
  • zondag 3 september van 13.00 tot 23.00 uur

Prikkelarme kermis

Zaterdag 2 september is tussen 13.00 en 14.00 uur een prikkelarme kermis. Tijdens de prikkelarme kermis zijn geen felle lampen en staat het geluid zachter.

Parkeren

Vanwege de kermis kan er op de betaalde parkeerplaatsen van de Terborgseweg (ter hoogte van het plein voor het stadhuis) van woensdag 30 augustus (18.00 uur) tot en met maandag 4 september (10.00 uur) niet geparkeerd worden. Wilt u weten waar u het beste uw auto kunt parkeren? Kijk dan op www.doetinchem.nl/parkeren-in-doetinchem of volg de borden ter plaatse.