DOETINCHEM - Op zondag 2 oktober strijkt het Eerste Avondmaal neer in het Koningin Beatrix Centrum en Bar BEA in Wehl (Koningin Wilhelminastraat 12). Met verschillende tafelgasten en een open microfoon voor alle aanwezigen, gaan we ook in Wehl weer op zoek naar het gouden idee. Inloop vanaf 15.30 uur, start uitzending 16.00 tot ongeveer 17.30 uur. Toegang is gratis.

Op zoek naar 3 gouden ideeën

Tijdens de talkshow spreken we aan de hand van twee onderwerpen met verschillende tafelgasten over Wehl. Daarbij is een open microfoon zodat iedereen zijn of haar geluid kan laten horen. We gaan op zoek naar 3 gouden ideeën voor Wehl. Deze onderwerpen komen in Wehl in ieder geval aan bod in de vierde uitzending van Het Eerste Avondmaal:

• Wehl als toeristische trekpleister?

Er zo veel moois in en rondom Wehl. Maar waar vindt u hier informatie over? Hoe koppelen we het aanbod aan elkaar? Hoe zorgen we samen dat Wehl echt een plek wordt van waaruit gefietst, gewandeld of gerecreëerd gaat worden? En dat het aanbod dat Wehl heeft blijft of zelfs wordt uitgebreid?

• De sociale kracht van Wehl

Een bijzonder dorp. Kijk alleen al naar het Dorpsfeest en zie hoe alle krachten daar gebundeld worden. De zorgfunctie door Elver en andere instellingen en nog vele organisaties die de sociale kracht van Wehl uitdragen. Maar hoe behouden we dit? Hoe krijgen dit soort initiatieven een duwtje in de rug?

Samen eten?

Aansluitend aan Het Eerste Avondmaal kunt u een hoofdgerecht nuttigen in Bar BEA. Kosten zijn € 15,00 en enkel op basis van reservering. De chefkok presenteert het hoofdgerecht door live-cooking. Schuift u ook aan? Reserveringen voor de aanschuiftafel lopen via annemarie@barbea.nl.

Laatste liveshow in wijken Noord/Overstegen op 9 oktober

Op zondag 9 oktober is de allerlaatste editie van het Eerste Avondmaal in de wijken Noord en Overstegen. De liveshow vindt dan plaats in de Heilige Geestkerk (Bilderdijkstraat 3). U bent welkom vanaf 15.30 uur. Meer informatie hierover leest u binnenkort via www.doetinchem.nl/passion. Daar kunt u ook uitzendingen terugkijken.