DOETINCHEM - Van vrijdag 3 t/m zondag 5 september staat de kermis op het Marktplein in Doetinchem. Bezoekers wordt gevraagd om rekening te houden met de geldende coronamaatregelen op en rond het kermisterrein.

Attracties
Voor de echte waaghalzen zijn er o.a. de Future Dance, de Booster, de Wipe Out en de Wipp. Natuurlijk is er ook voor de kleintjes weer van alles te beleven: eendjes vissen, een zweefmolen, touwtje trekken en nog veel meer. Een overzicht van alle attracties vindt u op www.kermisdoetinchem.nl.

Openingstijden
De kermis is geopend op vrijdag van 15.00 tot 24.00 uur, op zaterdag van 13.00 tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 tot 23.00 uur.

Coronamaatregelen
Er mogen maximaal 1.300 bezoekers tegelijk op het terrein zijn. Om dit te kunnen controleren is het terrein volledig afgezet met hekken. U betreedt het kermisterrein via de ingang en verlaat het kermisterrein aan het einde van uw bezoek via de uitgang. Om de kermis te bezoeken hoeft u niet te reserveren. Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden, wordt u verzocht om 1.5 meter afstand van andere bezoekers te houden, de looproutes te volgen en drukke plaatsen en opstoppingen op het terrein te voorkomen en te vermijden. Ook wordt u vriendelijk verzocht om de aanwijzingen van de gastheren- en vrouwen op te volgen.

Parkeren
Wilt u weten waar u het beste uw auto kunt parkeren? Kijk dan op www.doetinchem.nl/parkeren-in-doetinchem of volg de borden ter plaatse. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Buha door te bellen naar (0314) 377 444 of een e-mail te sturen naar meldpunt@buha.nl.

Omleidingen
De volgende wegen zijn van donderdag 2 september (15.00 uur) t/m maandag 6 september (10.00 uur) afgesloten voor al het verkeer:
- Terborgseweg (tussen de Plantenstraat en de Raadhuisstraat)
- Raadhuisstraat (tussen de Plantenstraat, Burgemeester Tenkinkstraat en de Terborgseweg)

Het eenrichtingsverkeer op de Spinbaan wordt voor deze dagen opgeheven. Omleidingen worden met borden aangegeven.