DOETINCHEM - Op 14 april komt de twaalfde editie van The Passion live vanuit het centrum van Doetinchem. De live-uitzending is het startpunt van een reeks evenementen in onze gemeente. De komende weken maken we steeds meer van deze evenementen bekend. Hiermee zullen we de ‘passie’ en trots van Doetinchem nog maandenlang laten voelen, horen, zien en beleven!


“Wij zien de uitzending als het startpunt van verschillende extra evenementen, side events, die het verhaal van The Passion verder vertellen in Doetinchem, Wehl en Gaanderen.” Wethouder cultuur Hans Dales geeft daarbij alvast een voorproefje: “Zo gaan we met een rondreizend evenement in Passion-sfeer door onze kernen trekken. Hiermee willen we mensen bij elkaar brengen en het gesprek centraal stellen. Om vervolgens samen te kijken hoe we wijken of delen van Doetinchem nog mooier kunnen maken. Achter de schermen vinden veel organisaties en betrokken inwoners elkaar nu om de verschillende side events te organiseren. Precies zoals we het naoberschap kennen.”

Doetinchemse sociale leven

“De beelden van The Passion zijn altijd prachtig. Helaas is The Passion weer een editie zonder publiek, maar we hopen dat mensen elkaar opzoeken en samen gaan kijken. We zijn ook hiervoor druk bezig om dit mogelijk te maken. Of het nu in de horeca is, in een wijkcentrum, of gewoon samen thuis: wat zou het mooi zijn dat The Passion bijdraagt aan de definitieve terugkeer van het Doetinchemse sociale leven”, spreekt burgemeester Mark Boumans zijn wens uit. “Of zoals het thema van The Passion al zegt: alles komt goed?! Voor ons gewoon: alles kump goed!”

Meer informatie

Meer informatie over The Passion in Doetinchem vindt u hier. Deze pagina vullen we steeds aan met de nieuwste informatie.