WEHL - Na een aantal jaren pandemie kunnen we dit jaar voor het eerst weer een feestje vieren met elkaar. Traditiegetrouw vindt er daarom op 31 december weer een groots nieuwjaarsfeest plaats bij de Olde Beth te Wehl; ‘NYE Party 2023’.

In verband met de te verwachten drukte, laat de organisatie niets aan het toeval over; Er zijn meerdere ingangen gecreëerd, er is een ruime garderobe aanwezig, er is voldoende ruimte voor rokers en de voorverkoop is inmiddels ook al gestart, zodat mensen niet lang hoeven te wachten aan de kassa. De organisatie is in handen van HW Eventsupport en B2B Media.

In tegenstelling tot de jaren voor de coronapandemie is de toegang niet meer vanaf 16 jaar, maar vanaf 18 jaar. De zaal zal vanaf 0.30 uur geopend zijn en tickets zijn dit jaar iets voordeliger geworden, namelijk 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de avondkassa.

“Om teleurstelling te voorkomen raden we iedereen aan een ticket te kopen in de voorverkoop, we hebben namelijk een beperkt kaarten beschikbaar en kunnen niet garanderen dat er nog voldoende tickets zullen zijn aan de avondkassa, daarnaast laten we mensen niet graag buiten in de kou staan of te lang wachten” “Aldus Niels Wijers van de organisatie.

Dit jaar zullen er diverse (lokale) DJ’s optreden in diverse stijlen, zodat er voor elk wat wils zal zijn. Tickets à 10 euro zijn nog verkrijgbaar via de website; www.xmasparty.nl en 12,50 euro aan de avondkassa, echter zijn deze alleen beschikbaar indien de voorverkoop nog niet uitverkocht zal zijn.