DOETINCHEM - Het blijft dit seizoen nog te wisselvallig bij De Graafschap. Vrijdagavond wist de ploeg van Reinier Robbemond niet te winnen van de beloften van FC Utrecht.

Met een prachtige afstandsknal was het Rick Dekker die de "Superboeren" kort voor rust nog wel op voorsprong bracht. Vlak na de rust werd het gelijk toen Jeffry Fortes onfortuinlijk zijn eigen doelman Jurjus passeerde. De Graafschap had daarna pech dat de jonge invaller Devin Haen de paal rakte.

Het venijn zat 'm in de staart. Jong FC Utrecht leek er zelfs met de drie punten vandoor te gaan bij een treffer van Derensili Sanches Fernandez, maar ver in blessuretijd wist Philippe Bretijn toch nog een punt te redden voor de thuisploeg: 2-2.