DOETINCHEM - De Graafschap wacht nog altijd op de eerste zege al pakte het tegen FC Dordrecht wel het eerste punt. Dat is echter veel minder dan men vooraf op gerekend had.

Met Adrie Poldervaart aan het roer hoopten de "Superboeren" mee te doen om de bovenste plekken, maar vooralsnog lukt er maar weinig in Doetinchem. Vrijdag sprokkelden De Superboeren wel hun eerste punt. FC Dordrecht-rechtsback Vincent Schipper opende al na vijf minuten de score met een kopbal. De Graafschap kreeg hierna voldoende kansen om langszij te komen. Zo schoot Charlison Benschop net naast en knalde Basar Önal over.

De thuisploeg bleef ook na rust de aanval zoeken. Uiteindelijk kreeg De Graafschap loon naar werken. Nadat Benschop al de paal had geraakt, was het Camiel Neghli die met een volley een punt redde voor de gastheer: 1-1.