DORDRECHT - FC Dordrecht is vrijdagavond aan de Krommedijk met 1-2 onderuit gegaan tegen De Graafschap. In de wedstrijd waarin trainer Harry van den Ham rood zag na commentaar op de leiding vielen alle goals in de eerste helft.

Een prachtig schot van ADO-huurling Robin Polley in de kruising zorgde voor de supporters van FC Dordrecht voor een hoogtepunt, maar lang kon de thuisploeg niet genieten van die voorsprong. Javier Vet kon na een hoekschop al snel gelijk maken. Daryl van Mieghem kon de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie tien minuten voor rust op voorsprong zetten. Harry van den Ham beklaagde zich na het doelpunt bij de arbitrage en kon vertrekken.

In de tweede helft liep ook De Graafschap tegen een rode kaart aan na een tackle van achteren door Mohamed Hamdaoui. De thuisploeg wist echter niet meer te profiteren van de numerieke meerderheid.