EMMEN - Na vier wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie wacht FC Emmen nog altijd op de eerste thuiszege. De ploeg van Dick Lukkien leek vorige week aan het moraal te hebben gewerkt met een uitzege op ADO Den Haag, maar liet zich vrijdagavond in eigen huis verrassen door De Graafschap.

De thuisploeg had in de eerste helft wel het betere van het spel en van de drie kansen die spits Jeredy Hilterman kreeg had hij er zeker één mogen maken. Naarmate het duel vorderde werd de thuisploeg steeds slordiger en liet het de gasten in de wedstrijd groeien.

Dit kwam na de rust tot uiting toen Assehnoun knullig balverlies leed en Giovanni korte kon profiteren. FC Emmen had geen antwoord na die achterstand en vlak voor tijd wist Denzell Gravenberch zelfs de 0-2 te maken waardoor de ploeg van Reinier Robbemond nu op een tweede plaats staat en FC Emmen op een teleurstellende zeventiende plek.