DOETINCHEM - De Graafschap behoudt de aansluiting met de top van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Mike Snoei wist vrijdagavond ternauwernood te winnen van Jong PSV. Diep in blessuretijd zorgde Ralf Seuntjens, met zijn tweede treffer van de avond voor de winst.

De thuisploeg kwam in eigen huis maar moeilijk op gang en kreeg nauwelijks kansen. Kort voor de rust kwamen de PSV-beloften zelfs op voorsprong door Dennis Vos, maar twee minuten later wist Seuntjens vanaf elf meter gelijk te maken nadat Hamdaoui was gevloerd.

Na de rust werd het niet veel beter. Hamdaoui probeerde het met enkele schoten van afstand en Seuntjens miste halverwege nog een opgelegde kans. Net op het moment dat het duel op een gelijkspel zou eindigen sloeg de ervaren spits alsnog toe: 2-1.