DOETINCHEM - De Graafschap en NAC hebben elkaar vrijdagavond niets toegegeven. Op de Vijverberg kwwamen beide ploegen na ruim negentig minuten een puntendeling overeen: 1-1.

De zege op Telstar van een week eerder gaf de Doetinchemmers moed, maar een nieuwe zege zat er vrijdag nooi echt in. De Graafschap speelde een zeer matige eerste helft en kwam op achterstand door een treffer van Kaj de Rooij, die optimaal profiteerde van een inschattingsfout van Alexander Büttner.

Na rust kwam de thuisploeg beter voor de dag en stichtten onder anderen Charlison Benschop en Giovanni Korte doelgevaar, maar het net werd vooralsnog niet gevonden. Drie minuten voor tijd viel echter toch nog de gelijkmaker toen Danzell Gravenberch scoorde na een voorzet van Jeffry Fortes.