KATWIJK - In het KNVB-bekertoernooi heeft Quick Boys wederom voor een surprise weten te zorgen. De tweede-divisionist wist in de vorige ronde NAC Breda aan de zegekar te binden en dinsdagavond werd ook De Graafschap geklopt: 2-0.

De VAR was niet aanwezig op Sportpark Nieuw Zuid en daar zal met name De Graafschap over klagen. Bij de 1-0 stond Sem van Duijn op randje buitenspel, maar ging de vlag niet omhoog. Dat gebeurde kort voor rust wel bij een doelpunt van Haen.

De "Superboeren", vierde in de Keuken kampioen Divisie, kregen na de rust nauwelijks kansen en keeper Jansen voorkwam de 2-0 van Junte. Een kwartier voor tijd viel die alsnog. Via een aanval over rechts kwam de bal opnieuw bij de 19-jarige Van Duijn en die schoot via de doelman raak.