TILBURG - Willem II heeft onder trainer Peter Maes alweer zijn derde zege op rij geboekt. Tegen De Graafschap knokte men zich teug van een achterstand en tevens bleek Maes een gouden hand van wisselen te hebben: 4-2.

De "Superboern" van trainer Jan Vreman kwamen in de eerste helft op voorsprong via Basar Önal en na een eigen doelpunt van Rio Hillen (1-1) kwam men na een klien uur opnieuw op voorsprong. Na 58 minuten was het namelijk Simon Colyn die de 1-2 maakte. Het bleek echter niet genoeg.

Willem II kwam knap terug, met dank aan invaller Jeremy Bokila. Hij maakte al heel snel de gelijkmaker en vervolgens ook de 3-2. De eveneens ingevallen Max de Waal zorgde kort daarna voor de beslissing, waardoor Willem II verder steeg op de ranglijst.