DOETINCHEM - Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical! Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. De populaire voorstelling van Belle en het Beest heeft tijdens het Musical Award Gala 2022 de titel Beste Familiemusical in de wacht gesleept. Op zondag 15 mei 2022 is de betoverende sprookjesvoorstelling te zien in Schouwburg Amphion in Doetinchem.

In één van de meest romantische volkssprookjes spelen Sita en Bettina afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Kom verkleed

Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een meet & greet.

Belle en het Beest De Musical is te zien op zondag 15 mei in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Reserveren via: www.amphion.nl. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BelleenhetBeest.