WEHL/DOETINCHEM - De Olde Beth in Wehl is al jarenlang een begrip in de regio en zo was het ook met bijvoorbeeld de ‘Swingnights’ die regelmatig plaatsvonden op deze locatie. Nu een aantal jaren later en een coronapandemie verder is er eindelijk weer een alternatief voor de al om bekende uitgaansavonden bij de Olde Beth te Wehl; ‘Flashback the Party’.

Eerste editie op vrijdag 25 november

Op vrijdag 25 november vindt de eerste editie plaats met een avond die volledig in het teken zal staan van muziek uit de jaren 80, 90 en 00’s. De avond zal muzikaal omlijst worden door DJ Dutch en Tom-S, beide award winnende DJ’s die hun sporen in het vak lang en breed verdiend hebben. De lichtshow zal verzorgd worden door een heuse Light jockey van HW Eventsupport. Overal wordt aan gedacht, zelfs een hapje voor de aanwezige gasten!

“Er was al jarenlang geen alternatief voor de alom bekende uitgaansavonden, de Swingnight is hier een goed voorbeeld van, maar natuurlijk ook andere leuke evenementen die hebben plaatsgevonden bij de Olde Beth. Mensen denken vaak dat de Olde Beth er alleen nog is voor mediterrane bruiloften. Dit is een misvatting, want er gebeurt veel meer op deze prachtige locatie! Eigenlijk kun je er voor elk feest of evenement terecht en voor ons dus een goede reden te kiezen voor de Olde Beth als locatie!”

Aldus Niels Wijers, een van de organisatoren.

“Samen met B2B Media & Events, HW Eventsupport en de Olde Beth hebben we de handen ineengeslagen en willen we graag weer mooie events organiseren voor diverse doelgroepen, beginnende met een mooi alternatief voor de classics avonden.” Aldus Niels, tevens 14 jaar werkzaam geweest bij de Olde Beth.

Meer evenementen

“Naast Flashback the Party gaan we nog veel meer organiseren. Bijvoorbeeld een fantastisch evenement rondom de Kerstdagen met (inter)nationaal bekende artiesten of een fantastisch oud & nieuw feest, zoals het altijd was bij de Olde Beth!”

Make your moves

Flashback the Party zal tegelijkertijd plaats vinden met ‘Make your moves’, de populairste tienerparty in de regio. “Een win-win situatie!” aldus Wijers. “Pa en ma verdienen ook best een avondje uit en hoeven nu eens geen oppas te regelen. Zij kunnen gewoon een deurtje verder hun eigen feestje vieren en na afloop hun kroost ook weer oppikken. Uiteraard mag men natuurlijk ook zonder kids komen!”

Voorverkoop gestart

De Early Bird tickets zijn al helemaal uitverkocht, maar gewone tickets zijn nog verkrijgbaar via www.flashbacktheparty.nl

Tickets kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de avondkassa, hier zijn hapjes bij in begrepen en een welkomstdrankje. De deuren van het Koetshuis openen zich vanaf 19.30 uur en toegang is voor iedereen vanaf 18 jaar. Voor meer informatie kan men terecht op de Facebookpagina; www.fb.com/flashbacktheparty of via de andere sociale mediakanalen.